教育 中考 高考 艺术特殊 自考 成考 考研 在职硕士 计算机 小学 文库 实习生 企业招聘 兼职 家教 交友 交易、二手
论坛最近更新教辅资料
安徽 北京 重庆 福建 甘肃 广东 广西 贵州 海南 河北 黑龙江 河南 湖北 湖南 江苏 江西 吉林 辽宁 内蒙古 宁夏 青海 山东 山西 陕西 上海 四川 天津 新疆 西藏 云南 浙江
当前位置:搜考网 >> 外语 >> 四六级 >> 四级 >> 2017年6月英语四级作文高频词汇2

2017年6月英语四级作文高频词汇2

2017-01-14 15:32:43  来源:互联网  浏览次数:0  文字大小:【】【】【
赞助商链接

  2017年6月英语四级考试还有比较长的一段时间,但是过完年来之后时间过来也不多了,英语四级作文是由词汇拼凑而来的,那么英语四级作文高频词汇,要想作文拿高分,这些肯定是必备的!

  英语四级作文高频词汇:偶尔:

  ◆occasionally

  e.g. There's no harm in your staying up late occasionally.

  偶尔晚睡并无妨害。

  ◆sometimes

  e.g. I differed with my partner sometimes, but we usually agree. 我有时与我的伙伴争论,但我们通常是一致的。

  ◆once in a while

  e.g. He comes to our room for a chat every once in a while.

  他偶尔来我们房中闲谈。

  ◆on some occasions

  e.g. Therefore they kept the children on some occasions giving the "seller" a gift in return. 因此,有些时候,他们就会给这些“出售者”礼物作为回报,留下孩子们。

  英语四级作文高频词汇:发生,出现,产生

  ◆take place

  e.g. Other actions associated with the milestone may take place during normal operations, and not only when an exception occurs. 与此里程碑关联的其他动作可能在正常运营期间发生,而并不只是出现在发生异常时。

  ◆occur

  e.g. Food shortages often occur in time of war. 在战争期间常常发生粮食短缺的情形。

  ◆arise

  e.g. New problems arose imperceptibly. 新问题不知不觉地产生

  ◆bring about

  e.g. The economic reform brought about great change in the lives of the common people. 经济改革在老百姓生活方面带来巨大的变化。

  ◆create

  e.g. They have painted it red to create a feeling of warmth. 他们把它刷成红色遗以产生一种温暖的感觉。

  ◆cause

  e.g. The resignation of the prime minister will cause much confusion. 首相的辞职将引起很大混乱。

  ◆emerge

  e.g. A large number of independent African countries emerge at a historic moment. 一大批非洲独立国家应运而生。

  ◆turn out

  e.g. Our university has turned out some world-famous scientists. 我们学校已造就出了若干名名闻世界的科学家。

  ◆work out

  e.g. The situation worked out quite well. 情况到最后相当不错。


2017年6月英语四级作文高频词汇汇总

热点搜索: the to of 考试 英语 and in 雅思

  更多内容请继续关注





相关文章
百家姓查询 周公解梦大全 火星文转换器 新华字典 汉语辞海 诗词查询
  • 英汉词典 成语词典 脑筋急转弯 绕口令大全
  • 简繁互转 中草药大全 名著小说 国学经典