教育 中考 高考 艺术特殊 自考 成考 考研 在职硕士 计算机 小学 文库 实习生 企业招聘 兼职 家教 交友 交易、二手
论坛最近更新教辅资料
安徽 北京 重庆 福建 甘肃 广东 广西 贵州 海南 河北 黑龙江 河南 湖北 湖南 江苏 江西 吉林 辽宁 内蒙古 宁夏 青海 山东 山西 陕西 上海 四川 天津 新疆 西藏 云南 浙江
当前位置:搜考网 >> 外语 >> 四六级 >> 四级 >> 2017年英语四级考试阅读寒假练习题1

2017年英语四级考试阅读寒假练习题1

2017-01-05 13:47:04  来源:互联网  浏览次数:0  文字大小:【】【】【
赞助商链接

  英语四级阅读理解是英语四级考试中的重点部分,而随着时代的发展,英语四级中的阅读题型也在不断更替改变,下面是频道为大家整理的英语四级阅读寒假练习题,希望可以为大家带来帮助。

  

  The best known and loved of all our many Christmas songs SilentNight was written in Oberndorf, a tiny village in Bavarian mountains. On Christmas eve, 1818, Oberndorf had been 67 by a severe snowstorm, but 68 the inhabitants cheerfully prepared for the Christmas 69 Then they discovered, to their 70 , that the organ (风琴) had broken 71 .

  A village schoolmasterand church 72 knew how unhappy the people in the villagewould be, for music was the 73 of all their celebration. So he went to thepriest and 74 that the priest write a75 song for the Christmas celebration that could be sung 76 any preparation. The priest promised to do his 77 Towards evening hewent 78 theschoolmaster with the lovely words of the song Silent Night. Then theschoolmaster composed a melody to 79 the words. On Christmas morning, the beautiful 80 was sung for the first time, A guitar was the 81 accompaniment (伴奏) and the words "Silent night, Holy night, all is calm, all is bright " 82 pure and clear in the Bavarian air. Thesong was not 83 to England until one hundredyears later. 84 have changed, but"Silent Night" has remained. It is still sung 85 comers of the world where people 86 thebirth of Jesus Christ.

  67. A) isolated

  B) covered

  C) enclosed

  D) surrounded

  68. A) later

  B) still

  C) yet

  D) also

  69. A) eve

  B) season

  C) time

  D) festivities

  70. A) encouragement

  B)amusement

  C) disappointment

  D) surprise

  71. A) in

  B) off

  C) away

  D) down

  72. A) goer

  B) organist

  C) pianist

  D) choirmaster

  73. A) center

  C) heart

  B) middle

  D) midst

  74. A) suggested

  B) ordered

  C) claimed

  D) agreed

  75. A) complicated

  B) similar

  C) same

  D) special

  76. A) for

  B) without

  C) along

  D) except

  77. A) work

  B) job

  C) best

  D) good

  78. A) home

  B) to the home of

  C) to home of

  D) to home

  79. A) fill in

  B) equip

  C) fit

  D) prove

  80. A) music

  B) carol

  C) words

  D) melody

  81. A) merely

  C) once

  B) solely

  D) only

  82. A) sounded

  B) heard

  C) sung

  D) appeared

  83. A) taken

  B) sung

  C) brought

  D) forwarded

  84. A) Days

  B) Times

  C) Years

  D) Period

  85. A) in all

  B) at all

  C) on all

  D) all over

  86. A) memorize

  B) commemorate

  C) recognize

  D) remember

  【答案解析】

  67. A

  68. B

  69. D

  70. C

  71. D

  72. B

  73. C

  74. A

  75. D

  76. B

  77. C

  78. B

  79. C

  80. B

  81. D

  82. A

  83. C

  84. B

  85. A

  86. B

  


2017年英语四级考试阅读寒假练习题汇总

热点搜索: the to of 考试 英语 and in 雅思

  更多内容请继续关注





相关文章
百家姓查询 周公解梦大全 火星文转换器 新华字典 汉语辞海 诗词查询
  • 英汉词典 成语词典 脑筋急转弯 绕口令大全
  • 简繁互转 中草药大全 名著小说 国学经典